Sijainti

Taarastin katettu katsomo ja vehreä suvimaisema

Pahemmin kehumatta meillä on ehkä Suomen paras kesäteatteri-näyttämö

Nastolan Pisarateatterin näyttämö on eräs Suomen kauneimmista kesäteatteri-näyttämöistä. Se sijaitsee Taidekeskus Taarastissa keskellä Nastolan vanhaa kirkonkylä osoitteessa Taarastintie 6, 15560 Nastola.

Pikku-Kukkasen järven rannalla olevan kesäteatterilavan näyttämö ja katsomo ovat katettuja, joten Suomen kesään kuuluvat sadekuurotkaan eivät häiritse kulttuurinautintoja. Jos kuitenkin haluat tietää tulevan näytöksen sään, niin tässä sinulle linkki Nastolan sääsivuille.

Taidekeskus Taarasti on Nastolan Taideyhdistys ry:n ylläpitämä kulttuurin keskus, josta löytyy puitteet monenlaiseen toimintaan. Konsertit, taidenäyttelyt, kesäteatteriesitykset ja monet muut yleisö- ja yksityistilaisuudet tarjoavat kokemuksia kaikille.

Taarastissa pidetään myös suuren suosion saanutta Rautalankafestarit, jonka tarkoituksena on muun muassa nostaa rautalankamusiikin arvostusta Suomessa.

Klikkaamalla saat tämän kuvan suuremmaksi

Taidekeskus Taarastin lähialueen kartta ja parkkipaikat

Taarasti sijaitsee Nastolan kotiseutumuseon ja kirkon kupeessa ja sen lähettyviltä löytyy useita parkkialueita seuraavasti:

  1. Parkkialueita (2 kpl), jotka sijaitsevat molemmilla puolilla Nastolan kirkkoa (kävelymatka Taarastiin 200 m)
  2. Parkkialueita (2 kpl), jotka sijaitsevat Taarastin vieressä olevalla pellolla ja kotiseutumuseon pihalla (kävelymatka Taarastiin 100 m)
  3. Nämä parkkialue sijaitsevat Taidekeskus Taarastin pihassa. Parkkialuet on tarkoitettu lähinnä huono jalkaisia ja pyörätuolilla kulkevia varten. Taarastin katsomoon pääsee inva-taksista esimerkiksi pyörätuolilla sekä katsomon ylä- että alaosasta.