Jäseneksi

IMG_20140803_130618

Onko sisäinen Marlon Brandosi tai Kate Winslettisi herännyt henkiin?

Nastolan Pisarateatterin jäseneksi voit ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Mukana voit näyttelemisen ohella olla myös myymällä lippuja, rakentamalla lavasteita, kampaamalla jne.

Järjestämme teatterin tuottamisen lisäksi myös muuta virkistävää, kehittävää  ja yhteisöllistä toimintaa.Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen sinuun otetaan yhteyttä viimeistään siinä vaiheessa, kun Pisaran harjoittelukausi alkaa.

Ilmoittautumislomakkeen, joka käsitellään luottamuksellisesti, löydät tästä linkistä. Tervetuloa mukaan innokkaaseen teatteriryhmään!

Yleisinfoa Nastolan Pisarateatterista

Mä niin tahtoisin päästä näyttelemään Pisarateatteriin...
Mä niin tahtoisin päästä näyttelemään Pisaraan..

Nastolan Pisarateatteri ry. on harrastajateatteri, joka on toiminut yhdistyksenä jo yli 30 vuotta. Alkuaikoina harrastusryhmä toimi Nastolan kansalaisopiston näytelmäpiirin nimellä.

Pisarateatterin näytelmiä esitetään kesäisin Nastolassa Taidekeskus Taarastin näyttämöllä tai Immilän myllyllä. Tuotanto on kesäteattereille ominaisia huumori- ja draamanäytelmiä.

Pisarateatteri on tehnyt mm. elokuvan sekä tuottanut kirkkonäytelmiä ja kabaretesityksiä ja esiintynyt lastenjuhlissa ja päiväkodeissa. Tilauksesta Pisarateatteri voi tuottaa pienimuotoisia esityksiä juhliin ja muihin yleisötilaisuuksiin.