Jäseneksi

Onko sisäinen Marlon Brandosi tai Kate Winslettisi herännyt henkiin?

Nastolan Pisarateatterin jäseneksi pääset täyttämällä jäsenlomakkeen, johon pääset alle olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia pisarateatteri@gmail.com tai soittamalla numeroomme 044 9841301.

Ilmoita nimesi ja yhteystietosi. Kerro samalla myös, mitä Pisarateatterissa haluaisit tehdä, näytellä, olla mukana taustatehtävissä (puvustus, lavastus, ääni- ja valotekniikka, kuiskaus, hallitustyö tai jokin muu kiinnostuksesi kohde). Tietysti voit olla myös ihan pelkkä jäsen.

Vuosittaisessa vuosikokouksessa päätetään jäsenmaksun suuruus. Vuoden 2022 jäsenmaksu on 20 €.

Jäsenmaksu maksetaan tilillemme FI90 5611 5020 0205 32.

Jäsenet saavat vapaalipun kesäteatteriesitykseemme. Perinteisesti olemme myös järjestäneet jäsenille pikkujoulun ja käyneet katsomassa jonkin teatteriesityksen.

Yleisinfoa Nastolan Pisarateatterista

Mä niin tahtoisin päästä näyttelemään Pisarateatteriin...
Mä niin tahtoisin päästä näyttelemään Pisaraan..

Nastolan Pisarateatteri ry on perustettu 1985.

Pisarateatteri valmistaa vuosittain yhden kesäteatterinäytelmän, jota esitetään Taidekeskus Taarastissa. Näytelmämme ovat olleet komediaa, draamaa ja musiikkiteatteriakin. Pisarateatteri on harrastajateatteri, mutta ohjaajamme ovat ammattilaisia.

Esityskaudella tarvitsemme myös talkooväkeä lavastuksen rakentamiseen, lipunmyyntiin ja pysäköinninohjaukseen. Ahkerin tai ahkerimmat talkoolaiset palkitaan ahkeruusstipendillä.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!