Liput & väliaikatarjoilut

Teatterivierailu sujuu mukavammin, kun olet hyvissä ajoin varmistanut paikkasi katsomossa ennakkoon ostetulla pääsylipulla. Lippuja voit ostaa ennakkoon lippukaupastamme. Lippuja myynnissä myös teatterimme lippuluukulla 1,5 h ennen esitystä.

Lippujen hinnat

PERUSLIPPU         24 €

ALENNUSLIPPU   22 €  (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet)

LASTENLIPPU      15 €  (7-15 v )

Ennakkoliput näytöksiin myydään Pisarateatterin lippukaupasta, johon pääset allaolevasta painikkeesta! (avautuus lähiaikoina)

Ryhmät, tiedustelut ja lippuvaraukset

Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä, jolloin ryhmäetuna joka 20. pääsee maksutta, kuten myös matkanjohtaja. Myös ryhmien bussikuskit ovat tervetulleita katsomaan esitystä veloituksetta. Muistathan ryhmävarausta tehdessä varata myös kuljettajalle lipun.

Ryhmävaraukset tehdään osoitteella pisarateatteri@gmail.com tai numerossa 044 9841301.

Väliaikatarjoilut

Esityksen väliajalla on mahdollista nauttia Taidekeskus Taarastin erinomaisista tarjoiluista. Väliaikatarjoilun voit kätevästi tilata etukäteen tilauslomakkeella, johon pääset alla olevasta painikkeesta. Tarjolla myös olutta, siideriä ja kuohuviiniä!

Sijainti ja Taarastiin tulo

Pisarateatterin katetun katsomon ja näyttämön alla syntyy juuri sitä, mitä leppeässä kesäillassa järven rannalla mieluiten nautitaan: kesäteatteria!

Pisarateatterin kesäteatteriesitykset näytellään Taidekeskus Taarastissa osoitteessa Taarastintie 6, 15560 Nastola.

Pisarateatterin näytöksiin on helppo saapua myös julkisilla liikennevälineillä. Katso linja-autoaikataulut Lahden Seudun Liikenteen sivuilta www.lsl.fiLinja 4 ja linja 9