Liput & väliaikatarjoilut

Teatterivierailu sujuu mukavammin, kun olet hyvissä ajoin varmistanut paikkasi katsomossa ennakkoon ostetulla pääsylipulla. Lippuja voit ostaa ennakkoon lippukaupastamme. Lippuja myynnissä myös teatterimme lippuluukulla 1,5 h ennen esitystä.

LIPPUJEN HINNAT

PERUSLIPPU         24 €

ALENNUSLIPPU   22 €  (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet)

LASTENLIPPU      15 €  (7-15 v )

S-etuESITYS ke 12.7 KLO 19 =>

Ennakkoliput näytöksiin myydään Pisarateatterin lippukaupasta johon pääset alla olevasta painikkeesta!

Ryhmät, tiedustelut ja lippuvaraukset

Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä ja lipun hinta 20 €. Myös ryhmien bussikuskit ovat tervetulleita katsomaan esitystä veloituksetta. Muistathan ryhmävarausta tehdessä varata myös kuljettajalle lipun.

Ryhmävaraukset tehdään osoitteella pisarateatteri@gmail.com tai numerossa 044 9841301.

Väliaikatarjoilut

Esityksen väliajalla on mahdollista nauttia Taidekeskus Taarastin erinomaisista tarjoiluista. Väliaikatarjoilun (kahvi+pulla tai makkara + virvoitusjuoma) voit kätevästi ostaa myös etukäteen lipun oston yhteydessä. Taarastin kanttiinissa on tarjolla myös olutta, siideriä ja kuohuviiniä, mutta ne täytyy ostaa sitten paikan päällä.

Sijainti ja Taarastiin tulo

Pisarateatterin katetun katsomon ja näyttämön alla syntyy juuri sitä, mitä leppeässä kesäillassa järven rannalla mieluiten nautitaan: kesäteatteria!

Pisarateatterin kesäteatteriesitykset näytellään Taidekeskus Taarastissa osoitteessa Taarastintie 6, 15560 Nastola.

Pisarateatterin näytöksiin on helppo saapua myös julkisilla liikennevälineillä. Katso linja-autoaikataulut Lahden Seudun Liikenteen sivuilta www.lsl.fiLinja 4 ja linja 9