Kesän 2023 näytelmä

Kuin tuhka tuuleen

Käsikirjoitus: Rauli Jokelin ja Panu Raipia

”Miksi enää elää, kun Hallamaa hautaa halvalla?!”

Vanhapiikasisarukset Aurora ja Camilla pitävät hautaustoimistoa, jolla on takanaan vakavarainen menneisyys aina isoisä Hallamaan ajoilta lähtien. Kilpailu on kuitenkin kovaa, business ei suju ja yritys on konkurssikypsä. Sisarusten yhteisenä huolenaiheena on myös perheyrityksen kolmas osakas, veljenpoika Helmer, joka ei jaksa kiinnostua asiakkaista vaan viettää mieluummin aikansa hukkateillä. Jotain täytyisi tehdä ja pian! Kuin taivaan lahjana paikalle ilmestyy amerikansuomalainen gansteri apureineen mukanaan ruumisarkku – ja rutkasti dollareita.

Sujuvasanaisessa komediassa riittää yllätyksiä loppumetreille saakka!
Rauli Jokelinin ja Panu Raipian kirjoittaman menestysnäytelmän Kuin tuhka tuuleen Pisarateatterille ohjaa Kansallisteatterin näyttelijä-ohjaaja Petri Liski.

Esitykset

Ensi-ilta tiistaina 11.7.2023 klo 19

ja siitä lähtien ti, ke, to klo 19.00 ja su klo 14 elokuun 6. päivään saakka.

Pääsyliput

Peruslippu 24 €, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 22 €,
lapset 7-15 v 15 €. Lippuja pääsee ostamaan pisarateatterin lippukaupasta (avautuu lähiaikoina), johon pääset alla olevasta painikkeesta!

Ryhmät, tiedustelut ja lippuvaraukset

Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Myös ryhmien bussikuskit ovat tervetulleita katsomaan esitystä veloituksetta. Muistathan ryhmävarausta tehdessä varata myös kuljettajalle lipun.

Ryhmävaraukset tehdään osoitteella pisarateatteri@gmail.com tai numerossa 044 9841301.

Väliaikatarjoilut

Esityksen väliajalla on mahdollista nauttia Taidekeskus Taarastin erinomaisista tarjoiluista. Väliaikatarjoilun (kahvi+pulla tai makkara + virvoitusjuoma) voit kätevästi ostaa myös etukäteen lipun oston yhteydessä. Taarastin kanttiinissa on tarjolla myös olutta, siideriä ja kuohuviiniä, mutta ne täytyy ostaa sitten paikan päällä.