Kriitikkojen ja yleisön ylistämä Nummisuutarit

Nastolan pisarateatterin Nummisuutarit -näytelmästä ovat pitäneet niin kriitikot kuin yleisökin. Olemme saaneet erinomaista palautetta.

” Hukea Esko kantaa Nummisuutareita. Kansallisromanttisella kuvastolla leikittelevä Nastolan Kiviklassikko on viimeisen päälle tehty komedia” – Ilkka Kuosmanen ESS 15.7.2022

”Nastolan Pisarateatterin Aleksis Kiven Nummisuutarit herättää kunnioitusta kokonaisuudellaan: suuri, valtavan monitasoinen, rooleihinsa uppoutunut näyttelijäkunta, teoksen ytimiin, ajatussisältöön ja kansanperinteisiin tiukan asiantuntevasti  pureutunut ohjaajan näkemys huumoritilkkeineen ja taitavavainuinen esittäjien rooliohjaus, useat keskeiset roolityöonnistumiset, valtaosaltaan hienosti omaksuttu ihana Kiven kieli, suomalaisnäyttämöllisen perinteisen kulissilavastuksen erinomainen toimivuus ja briljanttina loistokas, uskomattoman elävä Esko-luomus hämäläisluonteisen nuoren pojan silmittömän älykkäästä, hurjasta, rohkeasta ensi askelesta itsenäistymiseen, aikuistumiseen ovat vaativan viisinäytöksisen näytelmäkirjallisuutemme perusteoksen, sen nerokkaan monijuonisen tragikomedian katsomisen väärtit.” -Tarmo Virtanen. Lahen Uutiset 14.7.2022

”Nummisuutarit yllättää. Ohjaaja Liski lataa Nastolan Pisarateatteriin sellaisen cocktailin Kiven suomalaista perskansan huumoria ja luonnekuvia, jota harvoin kesäteatterissa näkeeNummisuutarien ravi muuttuu lopussa kiitolaukaksi” -Juhani Melanen, Uusi Lahti 20.07.2022!

”Olen nähnyt eläessäni lähes 20 kertaa Nummisuutarit-näytelmän. Upea Aleksis Kiven näytelmä. Nyt Nastolassa Pisarateatterissa menee Nummisuutarit. Se on ehdottomasti paras näkemäni versio! Esko on upein näkemäni Esko! Menkää ihmeessä katsomaan!” – Reijo Salminen, FB

Kuva: Marko Suokas

Tule ja näe yleisön ja kriitikoiden ylistämä Aleksis Kiven komedia NUMMISUUTARIT Taidekeskus Taarastin rantanäyttämöllä KATETUSSA KATSOMOSSA Kansallisteatterin näyttelijän Petri Liskin ohjaamana. Seuraavat esitykset torstaina 21.07.2022 klo 19.00 ja sunnuntaina 24.07.2022 klo 14.00. Liput: www.pisarateatteri.fi tai alkaen tuntia ennen esityksiä ovelta. Ryhmävaraukset ja tiedustelut: pisarateatteri@gmail.com tai 044 9841301. #nummisuutarit #kesäteatterit #harrastajateatterit #pisarateatteri #nastolanpisarateatteri #taidekeskustaarasti www.pisarateatteri.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s