NUORIN NÄYTTELIJÄMME – PISARA 7 V.

sdr

Pisara Bergman, jonka etunimen jo monta vuotta Nastolan Pisarateatterissa näytellyt Karoliina Bergman yhdessä vanhimman lapsensa Pepin kanssa päätti antaa teatteriharrastuksen innoittamana, on Seiväsmatkojen nuorin näyttelijä. Elokuussa koulun aloittava 7-vuotias Pisara on näyttämöllä näytelmän avauskohtauksessa Someron seiväskisoissa nakei ja makkaroita myymässä.

 

Vaikka Pisara on nyt ensimmäistä kertaa näyttämöllä, on teatteri hänelle tuttua, sillä äidin matkassa hän on kulkenut monissa harjoituksissa ja esityksissä. Siksi oli luontevaa, että niin Pisara kuin rippikouluikäinen isosisko Peppikin esiintyvät Seiväsmatkat-näytelmässä.

Kaksi esitystä on jo takana eikä Pisaraa ole lainkaan jännittänyt.

”Esiintyminen on kivaa”, sanoo Pisara. Näyttelijäksi hän ei silti ainakaan tässä vaiheessa aio ryhtyä.

”Minusta tulee isona puutarhuri”, toteaa Pisara topakasti. Siis teit isäin astumaan, tässä tapauksessa kyllä äidin mallin mukaan, sillä Karoliina, tuttavallisesti Karo, on puutarhuri.

Kaikissa esityksissä Pisara ei ole mukana, sillä kesäleiri vie muutaman esityksen. Samoin Pepiltä jää jokunen esitys väliin rippileirin vuoksi.

Lähtisikö teatterisiemen kuitenkin Pisaran osalta itämään, jää nähtäväksi. Mahdolliset tulevat koulun juhlien esiintymiset eivät vielä innosta, mutta nuori mieli muuttuu herkästi.

Me hieman varttuneemmat seiväsmatkalaiset olemme mielissämme, että mukana on lapsinäyttelijöitä, sillä Pisaran ja Pepin lisäksi nuorempaa polvea edustaa myös Reino Saarinen.

Kari Kitunen

Kuva: Patrik Hvitsjö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s