Nastolan Pisarateatterille valittiin uusi puheenjohtaja, kun Kari Kitunen luopui puheenjohtajan nuijasta!

Nastolan Pisarateatterin pitkäaikainen puheenjohtaja Kari Kitunen luopui yhdistyksen puheenjohtajan tehtävästä. Asia ei tullut yllätyksenä, kun Kitunen jo hyvissä ajoin ilmoitti aikeistaan luopua puheenjohtajuudesta. Tiistaina pidetyssä yhdistyksen kevätkokouksessa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Marko Varjonen. Samaisessa kokouksessa yhdistyksen hallitukseen valittiin Varjosen lisäksi Marko Hiekkanen, Riitta Kärkinen, Petri Liski, Toni Taimen, Hannele Väisänen ja Timo Väisänen.

Yhdistyksen kokouksessa puheenjohtajuudesta luopuvaa Kitusta kiiteltiin ja tuotiin esille, kuinka hän on ollut aktiivinen niin yhdistyksen johdossa, lavalla kuin myös näytelmäkirjailijana. Todettiin myös, että ei hän ole Pisarateatteria jättämässä, vaikka puheenjohtajuudesta luopuukin, sillä nähdäänhän Kitunen tulevana kesänä Taarastin lavalla Mikko Vilkastuksena. ”Karin aikakaudella Pisarateatterin toiminta on kehittynyt paljon tai oikeastaan Seiväsmatkojen tapaan lähtenyt lentoon”, kertoo pitkän linjan pisarateatterilainen, ex-puheenjohtaja ja nykyinen varapuheenjohtaja Timo Väisänen.

Yhdistyksen uusi puheenjohtaja Marko Varjonen on aika uusi tekijänä harrastajateatteritoiminnassa.
Pisarateatterissa hän on ollut mukana vuodesta 2019 lähtien ja näytellyt Seiväsmatkoissa sekä viime kesän Tuplakuplassa. Varjonen on mukana myös Pisarateatterin tulevan kesän produktiossa suutarimestari Topiaksena. Vaikka harrastajateatteritoiminnasta Markolla ei ole kokemusta kovinkaan paljoa, niin sitä vastoin seura- ja yhdistystoiminnasta hänellä on pitkä ja laaja-alainen kokemus, josta varmasti on hyötyä myös yhdistyksemme kehittämisessä. ”Halusimme Markon uudeksi puheenjohtajaksi, sillä tunnemme Markon ja tiedämme hänen johtamis- ja talousosaamisensa ja niitä taitoja teatteriyhdistyksen johtamisessa tarvitaan”, toteaa yhdistyksen varapuheenjohtaja Timo Väisänen.

Nastolan Pisarateatteri ry on perustettu 1985 ja se on tuottanut vuosittain yhden kesäteatterinäytelmän. Näytelmämme ovat olleet komediaa, draamaa ja musiikkiteatteriakin. Viime vuonna Pisarateatteri oli Tuplakupla -farssillaan Lahden seudun suosituin harrastajakesäteatteri.
Tulevana kesänä Pisarateatteri esittää Suomen kaikkien aikojen suosituimman komedian, Aleksis Kiven Nummisuutarit. Tämän kansallisiin aarteisiin kuuluvan näytelmän kesäteatteriimme ohjaa ja sovittaa Suomen Kansallisteatterin näyttelijä Petri Liski.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s