Koita pysyä penkissä, täältä tulee Iso Paha Susi!

Iso paha susi ja Ruikku
Iso paha susi ja Ruikku

Olipa kerran betoniviidakko, jota myös lähiöksi kutsutaan. Se ihan tavallinen lähiö, jossa isien pahat teot siirtyvät poikien kannettaviksi ja minäminä-asenne on enemmän sääntö kuin poikkeus. Meneekö perimä kaiken edelle vai saako siellä Pikku-hukka rakastua Punahilkkaan tai olla isona adoptoitu?

Suomen teatteriliiton Vuoden näytelmä -palkinnon vuonna 2003 saanut Iso Paha Susi on jännittävä komedia isän ja pojan kasvutarinasta ympäristön asettamien paineiden alla. Katja Krohnin kirjoittama ja Mikko Lammin ohjaama näytelmä lunastaa odotukset, koska niin villin viidakkomaista on meno Taarastin näyttämöllä.

Tämän riemastuttavan komedian keskellä koetellaan sitä, mikä sijaitsee hieman mahalaukusta viistosti vasemmalla ja on vaara, että kovemmankin karhun silmänurkka kostuu. Tule, katso ja koe jännittävä eläinsatu ja totea itse onko se satua sittenkään. Muista myös, että mahan voi saada täyteen myös nauramalla!

Lisätietoja esitysajankohdista ja muista yksityiskohdista löydät Ohjelmisto -sivulta.

Kuva: Mikko Turunen, Nastolan valokuvauskerho
Maskeeraus: Heli Mäkisalo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s